ویزای تحصیلی

student2

علاوه بر کسانی که به منظور یادگیری زبانهای انگلیسی و فرانسه به کانادا می‌آیند، هرساله بالغ بر 130,000 نفر جهت ادامه تحصیل یا آغاز تحصیل به کانادا وارد می‌شوند. هرساله کالج‌ها و دانشگاههای بسیاری در کانادا با استاندارد و کیفیت آموزشی بالا آماده پذیرش دانشجویان خارجی می‌باشند. برای تحصیل درکانادا به اجازه تحصیل و ویزای اقامت موقت کانادا نیاز دارید ( البته استثنائاتی نیز وجود دارد که در این موارد دانشجو ملزم به اخذ اجازه تحصیل نیست). برای کسب اجازه تحصیل قبل از هر چیزی باید از یکی از کالج ها یا دانشگاه‌های شناخته شده کانادایی پذیرش بگیرید. هر کالج یا دانشگاهی از قوانین، شرایط، و نیازمندیهای مختص به خود جهت اعطای پذیرش تحصیلی به متقاضیان برخوردارست. بنابراین لازم است با موسسه مورد نظر تماس گرفته یا وب‌سایت‌شان را بررسی کنید تا با شرایط و نیازمندی‌های آنها آشنا شده و از نحوه درخواست و شرایط اعطای پذیرش آگاه شوید. معمولا متقاضی اخذ پذیرش باید 9 تا 12 ماه زودتر تقاضانامه خود را همراه با سایر مدارک مورد نیاز به کالج یا دانشگاهی که انتخاب کرده است، بفرستد. اگر زبان مادری متقاضی انگلیسی یا فرانسه نباشد (در کانادا هم دانشگاه‌ها‌ و کالج‌های انگلیسی زبان وجود دارد و هم فرانسه زبان)، معمولا لازم است مهارت‌های زبانی متقاضی با شرکت در یکی از امتحانات استانداردی که مورد قبول دانشگاه یا کالج مورد نظر است، سنجیده شود. آزمون‌ تافل (TOEFL) و نیز آزمون آیلتس (IELTS) توسط اغلب دانشگاه‌ها و کالج‌های انگلیسی زبان کانادا پذیرفته می‌شود.

متقاضی ویزای تحصیلی کانادا علاوه بر اخذ پذیرش از یک دانشگاه یا کالج کانادایی باید ثابت کند از توانایی مالی کافی برای پرداخت شهریه و تامین هزینه‌های زندگی در کانادا برخوردارست و نیز افسر ویزا را قانع کند که پس از پایان تحصیل به کشور خود باز خواهد گشت.
دانشجویان خارجی که به صورت تمام وقت در یک دانشگاه‌ یا کالج کانادایی تحصیل می‌کنند می‌توانند در مدت تحصیل و حتی بدون داشتن اجازه کار در محدوده و پردیس (Campus) دانشگاه یا کالج کار کنند. این دانشجویان یا همسران‌شان می‌توانند با اخذ اجازه کار (Work Permit) در بیرون از دانشگاه نیز به کار مشغول شوند. اجازه کار می‌تواند در حین تحصیل یا پس از فراغت از تحصیل برای دانشجو یا همسر وی صادر شود.
دانشجویانی که پس از فراغت از تحصیل حداقل به مدت یک سال به صورت تمام وقت در کانادا مشغول به کار بوده اند می‌توانند بر اساس برنامه مهاجرتی جدید "مهاجرت از طریق تجربه کانادایی" برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند.


تحصیل در کانادا بدون نیاز به اجازه تحصیل
برخی افراد برای تحصیل در کانادا نیازی به داشتن اجازه تحصیل ندارند. این موارد عبارتند از:

کسانی که بخواهند در دوره‌های تحصیلی کوتاه مدت مشغول به تحصیل شوند. منظور از دوره تحصیلی کوتاه مدت دوره‌ای است که مدت آن 6 ماه یا کمتر است.
اعضای خانواده و کارمندان نمایندگان کشورهای خارجی برای تحصیل در کانادا نیازی به داشتن اجازه تحصیل ندارند.
اعضای نیروهای مسلح خارجی.

نادره قادسی با بیش از ده سال سابقه در امور مهاجرت، قادر به موفقیت در صدها مورد مهاجرتی است و با انتخاب مطمئن ترین و سریعترین  راه موجود، شما را در کسب شهروندی کانادا یاری می نماید

مهاجرت یکی از مهمترین تصمیماتی است که ممکن است در طی زندگی خود بگیرید. فرایند درخواست و اخذ ویزا، اقامت در جامعه ای ناشناخته، یافتن کاری تازه، و نهایتا شروع یک زندگی کاملا جدید، همگی می توانند چالش‌زا و مشکل آفرین باشند. بنابراین، دراختیار داشتن ابزار لازم جهت مواجه هوشمندانه و درست با چالش‌ها و رفع موانع و مشکلات احتمالی برای شخصی که مهاجرت و زندگی در کانادا  را برگزیده است، حیاتی است. سازمان امور نادره قادسی مفتخر است که با در اختیار داشتن پشتوانه‌ای گرانقدر از نیروی انسانی متخصص و باتجربه ابزار مذکور را دراختیارتان قرارداده و به عنوان مشاوری مورد اعتماد شما را در طی  موفقیت آمیز مسیری که انتخاب کرده اید همراهی کند

 

Consultant Identification: R410927

JoomShaper